gototopgototop

 
Міжнародна виставка
«Фрукти. Овочі. Логістика - 2015»
11-13 лютого 2015 р., Україна, м. Київ
 
 
 
 
Головна подія плодоовочевої галузі України – виставка «Фрукти. Овочі. Логістика 2015»
 
11-13 лютого 2015 року в столичному виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза» відбудеться міжнародна виставка високотехнологічного овочівництва, промислового садівництва та виноградарства «Фрукти. Овочі. Логістика 2014». Вона спрямована, перш за все на надання реальної допомоги виробникам на всіх стадіях виробництва, зберігання та логістики плодоовочевої продукції. Виставка буде цікавою для всіх категорій виробників, незалежно від форми власності та інвестиційних можливостей.
На виставці буде представлено техніку, технології та обладнання для вирощування овочевих культур, насіння, засоби захисту рослин, біологічні, органічні, мінеральні добрива та  мікродобрива. Ряд компаній представлять нову колекцію сортів і гібридів овочевих культур, а також обладнання для крапельного зрошення, фертигації, транспортування, зберігання та пакування продукції.
Серед учасників виставки  компанії  «Агріматко-Україна», «Араміс», «Антарія», «Брусвяна», «БТУ-Центр», «Вітера Україна», «Владам Юг», «Гаспардо», «Інститут оптимізації агробізнесу» «Монсанто», «Річ Харвест», «Українська овочева компанія», та інші.
Ділова програма виставки спрямована на презентацію економічно ефективних проектів у овочівництві, ягідництві та садівництві, сприяння формуванню експортного потенціалу галузі.  Тематика заходів сформована, в першу чергу, виходячи з запитів відвідувачів. Учасники конференцій, семінарів, «круглих столів», майстер-класів отримають можливість спілкування з кращими фахівцями України та світу з найбільш актуальних  проблем галузі.
Особливо хочеться відмітити семінар «Оптимізація виробничих витрат і оптимізація ризиків», де провідні фахівці в різних галузях овочівництва підведуть підсумки сезону 2014 року і прогноз на 2015 рік, а також нададуть практичні рекомендації щодо ведення ефективного овочівництва в умовах девальвації гривні. Організатори: журнал «Овочівництво», ТОВ «Київський міжнародний контрактовий ярмарок». Семінар відбудеться 12 лютого, в павільйоні №1, конференц-зал № 3.
Не пропустіть найбільший в Україні виставковий проект сучасних аграрних технологій в овочівництві, промисловому садівництві та виноградарстві «Фрукти.Овочі.Логістика 2014», де ви зможете  знайти практичні рішення актуальних проблем Вашого бізнесу.
Більш детальна інформація за телефонами дирекції: (044) 490 64 69 та (044) 461 93 86, або на сайті www.freshexpo.kiev.ua.